Om oss.

Velkommen som kunde hos Rørlegger'n Lillehammer

 

Rørlegger'n Lillehammer har vært det foretrukne valget for lokalbefolkningen i Lillehammer og omegn siden 1993.Vi er stolte av vår lokale tilknytning og vår lange historie med å betjene våre naboer og kunder i nærområdet.

 

Som et erfarent og kunnskapsrikt lokalt firma, med over 60 års samlet erfaring i rørleggerfaget, utfører vi alle typer VVS-arbeid, fra små reparasjoner til større installasjoner.Vårt dedikerte team på 13 ansatte, inkludert erfarne rørleggere, er klare til å hjelpe deg med dine VVS-behov.

 

Vi spesialiserer oss også på bergvarmepumper og tilbyr komplett badrenovering gjennom vårt samarbeid med lokale håndverkere.

 

Som et lokalt firma er vi opptatt av å levere kvalitetstjenester med personlig engasjement og omsorg for våre kunder. Vi setter pris på hver eneste jobb, enten det er en liten reparasjon eller en større oppgradering.

 

Ta kontakt med oss for en gratis befaring eller en uforpliktende samtale om dine VVS-behov. Vi er her for å hjelpe og ser frem til å betjene deg som en del av vårt lokalsamfunn!

 

Trenger du hjelp eller har du noen spørsmål?

Så ta kontakt.